„PM HELYZETE ÉS TRENDJEI” 

www.hte.hu/kerdoiv kitöltés kérése

 A 2018. április 5-én, csütörtökön megrendezésre kerülő, 21. „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN” Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében.

A kérdőív egyrészt a projektekbeli döntéseket vizsgálja és a projektmenedzsment jelenlegi állapotának és jövőbeni trendjeinek összevetésére irányul, nemzetközi vizsgálatok szempontjait követve, ami összehasonlításra ad lehetőséget.

A kérdőív a  www.hte.hu/kerdoiv oldalon érhető el legkésőbb 2018. február 28-ig.

A kérdőíves felmérés eredményei a PM Fórum a döntések helye és szerepe projektmenedzsmentben” című szekciójában kerülnek bemutatásra és megvitatásra. A felmérés összefoglalója a HTE (www.hte.hu), az IPMA-FÖVOSZ (www.fovosz.hu), a PMI Budapest (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon kerül közreadásra

„PM HELYZETE ÉS TRENDJEI” – www.hte.hu/kerdoiv kitöltés kérése

A 2018. április 5-én, csütörtökön megrendezésre kerülő, 21. „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN” Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében.

A kérdőív a DÖNTÉSEK HELYÉT ÉS SZEREPÉT vizsgálja, ami nemzetközi vizsgálatok szempontjait követve összehasonlításra ad lehetőséget.

A kérdőív a    www.hte.hu/kerdoiv oldalon érhető el legkésőbb 2018. február 28-ig.

A kérdőív kitöltők között hárman értékes külföldi szakkönyv kerül kisorsolásra.

A kérdőíves felmérés eredményei a PM Fórum a döntések helye és szerepe projektmenedzsmentben” című szekciójában kerülnek bemutatásra és megvitatásra. A felmérés összefoglalója a HTE (www.hte.hu), az IPMA-FÖVOSZ (www.fovosz.hu), a PMI Budapest (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon kerül közreadásra.

 

 

ECSEDI PÉTER LETT A 2017-ES ÉV PROJEKTMENEDZSERE

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén is átadta az Év Projektmenedzsere díjat Ecsedi Péternek, az IT Services Hungary projektmenedzserének.

A hagyományoknak megfelelően az idei nyertest is az IPMA Magyarországi tagszervezete benevezi az IPMA Achievement Awards díjra.

A nyertesnek is, és minden pályázónak szívből gratulálunk.

Részletek a www.evprojektmenedzsere.hu honlapon.  

A díjat odaitélő Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai:

  • Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ);
  • PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest);
  • Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ);
  • HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK);
  • Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ);
  • Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT);
  • Építéstudományi Egyesület (ÉTE);

 

    FŐVOSZ     ÉTE    HTE    IVSZ    PMI  PMSZ    IPMACERT    NGM

Go to top